Вульво-вагінальне омолодження: фізіологічність, мінімальне втручання і тривалий ефект

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Вульво-вагінальне омолодження: фізіологічність, мінімальне втручання і тривалий ефект

Вульво-вагінальне омолодження: фізіологічність, мінімальне втручання і тривалий ефект

ЗМІНИ, ЯКІ МАЮТЬ ВПЛИВ НА ЯКІСТЬ ЖИТТЯ ЖІНКИ

Плин часу без винятку сприяє змінам, як структурним, так і функціональним, в абсолютно усіх органах жіночого організму, в тому числі і у статевих органах.

Зменшення природної вологи і еластичності тканин геніталій сприяє меншому виробленню вагінального мастила. Внаслідок цього з'являється дискомфорт, сухість шкіри в області вульви, а також можливі діспареунії.

При генітальній гіпотрофії і прогресивному зменшенні колагенових волокон, піхва втрачає свою пружність, слизова оболонка стає тоншою і слабкішою через меншу зволоженість і васкуляризацію.

Дискомфорт, викликаний меншим виробленням естрогену при наближенні клімаксу чинить негативний вплив на загальне самопочуття, що часто сприяє проблемам в особистих стосунках.

for_news.png

ПЕРША ПРИРОДНА МЕТОДИКА ЛІКУВАННЯ ГІПОТРОФІЇ СЛИЗОВОЇ ОБОЛОНКИ ПІХВИ

Сьогодні все більше жінок звертаються до процедур, орієнтованих на поліпшення тонусу, функціональних якостей жіночих статевих органів. Головна мета цього – підвищити якість життя.

Метою малоінвазивної методики лікування є зниження млявості піхви і будь-яких інших пов'язаних з цим симптомів максимально природно і безболісно, використовуючи методи, близькі методикам, що застосовуються в естетичній медицині.

У жінок є можливість відновити жіночність з упевненістю і спокоєм, забути про недоліки, незручні ситуації в повсякденному житті і особистих відносинах.

НОВЕ СЛОВО У ВУЛЬВО-ВАГІНАЛЬНИХ ПРОЦЕДУРАХ 

Моналіза Touch – найкраще природне і малоінвазивне рішення для корекції вікових змін в інтимній сфері. Цей інноваційний і безболісний метод дозволяє впливати на слизову оболонку піхви, корегуючи втрату її обсягу і відновлюючи зволоженість і еластичність без будь-яких побічних ефектів.

DOT-ТЕРАПІЯ ВІД DEKA: ПОВНА РЕГЕНЕРАЦІЯ ТКАНИН

У методиці MonaLisa Touch використовуються інноваційні лазерні технології, контрольовані за допомогою комп'ютеризованої системи (ексклюзивні технології DEKA), які ефективно відновлюють ослаблені з віком волокна шляхом стимуляції вироблення нового колагену.

MonaLisa Touch – одна з найсучасніших методик вагінального омолодження, абсолютно безпечна і ефективна завдяки унікальній технології, розробленій світовим лідером в даній галузі.

ТІЛЬКИ КРАЩЕ ДЛЯ ВАШОЇ ВНУТРІШНЬОЇ ГАРМОНІЇ

MonaLisa Touch дасть можливість Вам повернути впевненість у собі і радість сексуального спілкування з Вашим партнером. М'яко впливаючи на тканини слизової піхви, лазер стимулює вироблення колагену, покращує стан оброблюваної ділянки і відновлює трофічний баланс слизової оболонки.

Якщо Ви хочете знову відкрити для себе гармонію вашої жіночності природним і швидким шляхом, не соромтеся, обговоріть зі своїм лікарем методику MonaLisa Touch вже сьогодні.

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок